Over mij en contact

Over mij en contact

Ik ben Ragnild Zonneveld en woon in Havelte (Drenthe).

Als ouder van een hoogbegaafd meisje met een woelig verlopen schoolloopbaan weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om als ouder te weten waar je terecht kunt met je vragen en twijfels.

Ik ben na een start in het onderwijs uiteindelijk in de kinderopvangsector beland. Via mijn toenmalige werkgever heb ik de opleiding begaafdheidsspecialist en cursus plusklasleerkracht gevolgd bij Rec5.

In 2014 ben ik begonnen met de ECHA-opleiding tot Specialist in Gifted Education aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. In september 2016 heb ik mijn opleiding afgerond met een onderzoek en artikel over vroegsignalering in de voorschoolse voorzieningen.

In de zomer van 2014 ben ik tevens gestart in de peuter- en buitenschoolse opvang in een kindcentrum met een fulltime afdeling voor hoogbegaafde kinderen: KC de Akker PlusKinderopvang (Meppel).

Zowel in theorie als in praktijk kennis en ervaring dus; op het gebied van kinderopvang, onderwijs én als ouder. En daarbij de passie om deze kennis over te dragen om deze prachtige maar kwetsbare doelgroep een goede start te kunnen geven!

Dit heeft geresulteerd in vroegwijs: vroegsignalering, advies en begeleiding bij hoogbegaafdheid. Voor ouders, kinderopvang, peuterspeelzalen, gemeenten en onderwijs! Om de impact te kunnen vergroten, voer ik met ingang van augustus 2019 mijn werkzaamheden uit via Cedin Onderwijsadvies.

U kunt contact met mij opnemen via:

email:

telefonisch via 06-12740642

Overige contactgegevens:

Ragnild Zonneveld
Kielakker 65
7971 AE Havelte