Ouders en kinderen

Ouders en kinderen

Vroegwijs biedt de volgende mogelijkheden voor ouders en kinderen:

Advies:

Een adviesgesprek duurt een uur. Er kan ook gekozen worden voor een uitgebreid adviesgesprek: ik bereid het gesprek dan uitgebreid voor aan de hand van aangeleverde informatie. Vanuit de brei aan gegevens analyseer ik de belangrijke punten: ik help de bomen in het bos weer te zien.
Het uitgebreide adviesgesprek kan desgewenst worden gevolgd door een geschreven advies. Dit kan worden gebruikt in gesprekken met school of kinderopvang.
De locatie wordt in overleg bepaald.

Gesprekspartner:

Voor gesprekken met scholen ben ik in te huren als gesprekspartner en extern deskundige.

Begeleiding:

Individuele begeleiding is mogelijk in overleg; dit kan buiten in het bos, thuis en/of op school.
Via Natuurlijkerwijs bied ik een kleinschalige groep met ontwikkelingsgelijken en psycho-educatie.